Kävijöiden sisäänkäynti Studiaan

Slush-tapahtuman samanaikaisuudesta johtuen Studian eteläisenä sisäänkäyntinä on Veturimiehenkadun päässä oleva ovi . Pohjoisen eli pysäköintitalon puolella oleva sisäänkäynti on käytössä normaalisti. Sisäänkäynnit ovat avoinna ti klo 8-18 ja ke klo 8-17.

Kartta

Tilausbussien kannattaa jättää messukävijät pohjoiselle sisäänkäynnille. Pysäköinninvalvojat opastavat tilausbussit niille varatulle alueelle.

 

Aukioloajat

Tiistaina 29.11.2016 klo 9–17
Keskiviikkona 30.11.2016 klo 9–16

Liput

Pääsylippuja voi ostaa tapahtuman aukioloaikoina Messukeskuksen kassoilta. Liput maksavat 12 €/kpl.

 

Frankin digitaalisella opiskelijakortilla saat 2 euron alennuksen normaalihintaisesta 12 euron pääsylipusta. Esitä etu puhelimessasi Messukeskuksen kassalla lippua ostaessasi.

 

pieni-hero2

 

 

Maksuton sisäänpääsy

Suomen Lukiolaisten Liiton jäsenet (jäsenkortti esitettävä), varus- ja siviilipalvelusmiehet (palvelutodistus esitettävä), opinto-ohjaajat, rehtorit, opettajat ja ryhmien vetäjät pääsevät messuille maksutta rekisteröitymällä kävijäksi.

 

Rekisteröidy kävijäksi

 

HUOM! Muistathan tulostaa rekisteröintirintamerkin rekisteröinnin yhteydessä, rintamerkkiä ei voi lukea puhelimen näytöltä.

Työttömät pääsevät messuille maksutta esittämällä kassalla todisteen työttömyydestään.

 

Muut samanaikaiset tapahtumat keskiviikkona 30.11.

Messukeskuksessa järjestetään Studian kanssa samaan aikaan Sijoitus-Invest-ammattitapahtuma hallissa 3 sekä SLUSH  -teknologia ja startup- tapahtuma. Studian näytteilleasettajat ja kävijät pääsevät vierailemaan Sijoitus-Invest-tapahtumassa veloituksetta rekisteröitymällä tapahtumaan joko etukäteen netissä tai Messukeskuksen sisäänkäynneillä. SLUSH-tapahtumaan eivät Studian kävijät pääse ilman erillistä kutsua tai pääsymaksua.

Tutustu messuoppaaseen!

studia16_messuopas_kansi_web