Opiskelu ulkomailla – kuule lisää Studia-messuilta

 

Mikset lähtisi vaihtoon tai hakisi kouluun ulkomaille? Studia-messuilla pääset tutustumaan, miten opiskelu ulkomailla onnistuu. Messuilla pääset kuulemaan, kuinka vaihdossa tai koulussa ollut opiskelijat ovat pärjänneet ja mikä on ollut parasta. He kertovat omat tarinansa ja kokemukset ulkomaille lähdöstä. Heiltä saat parhaat vinkit ilmoittautumiseen, valmistautumiseen sekä matkalle lähtöön.

Kuulet myös erilaisista opiskeluvaihtoehdoista – kurssien kestoista, maista, kielistä sekä kurssien ja koulujen sisällöistä. Jos et Suomessa saanut opiskelupaikkaa, voit hakea yhä muualle!

Messuilla ovat mukana mm. Kilroy, Bimm Institutes, Embassy of Germany, University of Essex, OU EBS Education, Univeristy of Tartu, University of Tallinn, Handelshögskolan I Sweden, Estonian University of Life Sciences, Tafe Queensland International, European Bartender School International Limited.

Tule kuulemaan messutarjoukset, osallistumaan arvontoihin, viihtymään ja ennen kaikkea kuulemaan parhaat vinkit, kuinka opiskelu ulkomailla onnistuu!