Vapaaehtoistyö – vinkkejä ja kokemuksia

Oletko harkinnut vapaaehtoistyötä kotimaassa tai ulkomailla? Haluatko uusia kokemuksia, matkustaa, nähdä maailmaa ja tutustua uusiin ihmisiin sekä kulttuureihin? Onko opiskelussa tulossa välivuosi tai et tiedä, mitä tekisit seuraavaksi?

Studia-messuilla ovat mukana eri vapaaehtoisjärjestöt, kuten Maailmanvaihto ja GoXplore, kertomassa minkälaista vapaaehtoistyö voi olla ja kuinka siihen pääsee mukaan. Heillä on kuvia ja tarjouksia, kuinka pääset auttamaan esimerkiksi naisten oikeuksien kanssa tai hoitamaan leijonia näiden omaan elinympäristöön.

Vapaaehtoistyö tulee olemaan elämässäsi unohtumaton seikkailu, jonka voit laittaa lisäksi CV:hen. Saat paljon uutta kokemusta erilaisesta työn tekemisestä, toisista kulttuureista sekä kielestä. Lisäksi tutustut uusiin ihmisiin ja voit saada elinikäisiä uusia ystäviä.

Studia-messuilla pääset kuulemaan toisilta vapaaehtoisilta kokemuksia ja vinkkejä. Jokaisella on tarina kerrottavanaan ja he osaavat suositella paikkoja, joissa he ovat käyneet. Tule viihtymään messuille yhdessä ystävien kanssa. Vinkkien lisäksi mukana on kilpailuja ja arvontoja, tervetuloa!