Skip to content

Tutustu Studia 2019 juontajiin!

Sita Salminen

Olen Sita Salminen, 27-vuotias yrittäjä. Työhöni kuuluu sisällöntuotanto Youtube-kanavilleni ja Instagramiin, live-keikat sekä POKS-podcastin tekeminen. Olen kotoisin Rovaniemeltä, josta muutin lukion jälkeen Ouluun opiskelemaan suomen kieltä yliopistossa. Tavoitteenani oli kirjailijanura, ja marraskuussa julkaistaankin esikoisteokseni.

Olen kirjoittanut blogia vuodesta 2011, mutta siirryin vloggaamiseen vuonna 2016. Työskentelin tuolloin OP Labissa, mutta lopulta päätin ryhtyä täysipäiväiseksi yrittäjäksi.

Opintoni ovat auttaneet kaikenlaisessa viestinnässä: helppolukuinen teksti on tärkeää somen tekemisessä. Kieli on niin iso osa kulttuuriamme, että esim. sanaston sävyerojen hallitseminen voi jopa edistää tasa-arvoa.

Viime vuoden kokemukseni Studia-messuista ovat erittäin positiiviset, enkä malta odottaa, että pääsen seuraamaan ja olemaan osa ohjelmaa!

Seuraa Sitaa eri kanavissa: YouTube | Instagram | Twitter 

Joonas Pesonen

Moikka moi. Mä olen Joonas Pesonen ja Internetissä mut tunnetaan myös @pesojoonas nimellä.

Mä valmistuin tradenomiksi 2013, jonka jälkeen lähdin maailmanympärysmatkalle miettimään, mitä sitä tekisi seuraavaksi. Sosiaalisen median pariin syöksähdin Snapchatin kautta ja nykyään kirjoitan omaa blogia. Sosiaalisen median ohella tuotan myös sisältöä TV-ohjelmiin.

Kaupallisen alan koulutus on auttanut erityisesti oman osaamisen paketoimisessa ja kaupallistamisessa. Näitäkin tärkeämpiä oppeja koulussa oli tiimityötaidot sekä verkostot. Mahtava päästä jälleen kerran Studia-messuille morjestamaan nuoria! Viime kerrasta onkin pari vuotta, jolloin olin lavalla puhumassa oman jutun löytämisestä.

 

Seuraa Joonasta eri kanavissa: YouTube | Instagram | Twitter