Tubettajia Studiassa

Tubettajia tapaat Studiassa useita. Osa tapahtumassa esiintyvistä tubettajista vielä pohtii tulevia opintojaan, osa on jo tukevasti opiskelemassa.

Osta liput!

Ilona

Viime vuonna ylioppilaaksi kirjoittanut energinen ja ihastuttava lifestyle-vloggaaja, Ilona, kertoo opiskelusuunnitelmistaan ja -haaveistaan.

Ilona nauttii matkustelusta, kauneudesta, tyylistä ja arjen hemmottelusta, mutta mitä mahtaa olla Ilonalla mielessä opiskelujen suhteen?

Jennysvoices

Jenny on tv- ja elokuva-alan opiskelija, lahjakas ääninäyttelijä ja valloittava persoona. Humorististen videoiden ja dubbaamisen lisäksi Jenny kuvaa myös perinteisempää vlogisisältöä.

Tule kuuntelemaan, millaista on tv- ja elokuva-alan opiskelijan elämä!

Sita Salminen

Sita Salmisella on yli 100 000 fania eri kanavissa. Youtube-kanavallaan itsensä jo kohta kaksi vuotta elättänyt Sita Salminen on Nuortenelämä.fi haastattelussa nuoren aikuisen elämän kiemuroista.

Tule paikan päälle Studia-messuille kuulemaan vinkit ja ideat omaan itsenäistymiseen!

Joonas Pesonen

Vuoden 2017 positiivisimmaksi somettajaksi valittu Joonas Pesonen kertoo Nuortenelämä.fi haastattelussa siitä, miltä tuntui aikoinaan lähteä lapsuudenkodin puuropatojen ääreltä omaan elämään.

Tule Studiaan kuulemaan vinkit ja ideat omaan itsenäistymiseen!

Milli

Milli on lääketieteen opiskelija, joogaohjaaja ja tubettaja. Hänen intohimojaan ovat kokonaisvaltainen hyvinvointi ja ihmisten rohkaiseminen löytämään oma potentiaalinsa ja saavuttamaan unelmansa. Milli&Abe on ensimmäinen suomalainen perhevlogi YouTubessa. Lisäksi Millillä on oma kanava Voimatar, jossa hän jakaa joogaan, hyvinvointiin ja kasvissyöntiin liittyvää sisältöä.

Tule Inspis-lavalle kuuntelemaan, mitä Millillä on kerrottavanaan.