Skip to content

Turun yliopisto

hakijapalvelut@utu.fi

Koulutamme Turun yliopistossa asiantuntijoita ja johtajia, joille valmiit ratkaisumallit eivät riitä.
Meiltä valmistuneet ovat kestävän tulevaisuuden rohkeita rakentajia, joille on kysyntää työmarkkinoilla.
Tee rohkeita sivuainevalintoja, ja rakenna omannäköinen tutkinto ja urapolku.

Tee sinäkin elämäsi paras päätös - hae meille opiskelijaksi kevään 2021 yhteishaussa!

Vieraile sivustolla

Koulutamme Turun yliopistossa asiantuntijoita ja johtajia, joille valmiit ratkaisumallit eivät riitä.
Meiltä valmistuneet ovat kestävän tulevaisuuden rohkeita rakentajia, joille on kysyntää työmarkkinoilla.
Tee rohkeita sivuainevalintoja, ja rakenna omannäköinen tutkinto ja urapolku.

Tee sinäkin elämäsi paras päätös - hae meille opiskelijaksi kevään 2021 yhteishaussa!

Image

20 000 erilaista tutkintoa ja urapolkua

Meillä sinua ei pakoteta valmiiseen muottiin, vaan uskomme, että omat kiinnostuksen kohteet ja sopivat kurssivalinnat sekä oma urapolku löytyvät pikku hiljaa. Kokeilujen kautta selviää se, mikä on juuri sinun intohimosi, mikä sinua inspiroi elämässä ja tulevassa työssä eteenpäin!

Meillä opiskelee parhaillaan 20 000 opiskelijaa yli 100 maasta. Tarjoamme heille vaihtoehtoja ja koulutusta 7 tiedekunnassa ja yli 130 oppiaineessa. Vuonna 2021 uutena, 8. tiedekuntanamme aloittaa teknillinen tiedekunta. Uutena koulutuksena tarjoamme kiinan kielen tutkinto-ohjelman.

Tutustu koulutuksiimme Tarjoukset-osiossa, Studian aikana chat-palvelussa vastataan myös livenä hakijoiden kysymyksiin.

Ota rohkeasti yhteyttä!
Ja hae ykkösenä Turun yliopistoon!

Tervetuloa Suomen viihtyisimmälle yliopistokampukselle!

Turun yliopiston kampus Tuomiokirkon ja Aurajokirannan tuntumassa on kompakti ja viihtyisä – pyörällä tai kävellen olet hetkessä kotona, kampuksella tai kaupungin keskustassa.

Hyvä ja kodikas ilmapiiri, modernit oppimisympäristöt sekä tiivis, kannustava akateeminen yhteisö ovat myös tutkitusti vahvuuksiamme (Kun koulu loppuu 2020).

Tarjoamme myös rajattomat mahdollisuudet kansainvälisyyteen – voit lähteä vaihtoon yli 80 partneriyliopistoon tai ulkomaille harjoitteluun. Kandiopintojen jälkeen voit myös hakea englanninkielisiin, kansainvälisiin maisteriohjelmiimme.

PS Meillä on myös kodikkaat ja ainutlaatuiset kampukset Porissa ja Raumalla!

Image

Seuraa opiskelijalähettiläitämme #UTUlähettiläs

Millaista opiskelijaelämä oikeasti on? Siis mainoslauseiden takana… Miten löytää oma ala, miten kotiutua uuteen kaupunkiin, miten tehdä oikeita valintoja?

Lähettiläämme Emilia muutti Turkuun Rovaniemeltä ja opiskelee oikeustiedettä 5. vuotta. Emilia on mukana Studian lavaohjelmassa ke 25.11. klo 10:30 ja to 26.11. klo 13:30. Ole silloin linjoilla kuulemassa miten hän on kotiutunut Turkuun!

Katso lavaohjelmaa tästä linkistä

Tervetuloa opiskelijoiden kaupunkiin!

Turku on opiskelijakaupunki isolla O:lla. Turussa on kaksi yliopistoa ja neljä ammattikorkeakoulua. Koulutusvaihtoehtoja on yli 170 ja korkeakouluopiskelijoita yli 40 000.

Puistot, jokiranta, festarit, kahvilat, kirjastot ja lenkkipolut – Turku on kokonaisuus, johon on helppo rakastua.

> Tutustu Turkuun opiskelukaupunkina

Image
Image

/STUDYtalk
– uusi ohjelmasarjamme
ura- ja koulutusvalintaansa miettivälle

Uudessa STUDYtalk-sarjassamme opiskelija Fanny-Sofia jututtaa Turun yliopiston eri alojen asiantuntijoita opinnoista, alojen tulevaisuudennäkymistä ja uramahdollisuuksista. Millaisia erilaisia ja yllättäviäkin koulutus- ja urapolkuja eri aloilta löytyy?

Joulu-helmikuussa tulossa kaikkiaan 5 jaksoa eri teemoilla ja aiheilla: Terveys ja hyvinvointi, Kansainvälisyys ja monikulttuurisuus, Liiketoiminta ja teknologia, Yhteiskunnallinen vaikuttaminen ja Kestävä kehitys.

1 JAKSO TERVEYS JA HYVINVOINTI JULKAISTAAN 3.12.2020
YouTubessa, IGTV:ssä ja nettisivuillamme:
utu.fi/studytalk

Turun yliopiston Studia-messujen ”tarjouksista” löydät korkeakoulujen kevään 2. yhteishaussa 17.-31.3.2021 olevat tutkintokoulutuksemme.
Mikäli sinulla on jo alempi korkeakoulututkinto, voit hakea suoraan em. yhteishaussa maisterivaiheen opintoihin. Kansainvälisiin maisteriohjelmiimme haku on kevään 1. yhteishaussa 7.1.-20.1.2021.

Tutustu Turun yliopiston kaikkiin tutkintokoulutuksiin koulutushaussamme

Opinto-opas

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta I Turun yliopisto
Voimassa 17.3.2021 - 31.3.2021
Kevään 2021 yhteishaussa tarjoamme 6 mielenkiintoista tutkinto-ohjelmaa: sosiaalitieteet, sosiaalityö, psykologia, logopedia, filosofia sekä poliittinen historia ja valtio-oppi. Tutustu ja hae!
Turun kauppakorkeakoulu I Turun yliopisto
Voimassa 17.3.2021 - 31.3.2021
Kevään 2021 yhteishaussa tarjoamme kauppatieteiden tutkinto-ohjelman (kauppatieteiden kandidaatti + maisteri) Turussa ja Porissa sekä taloustieteen tutkinto-ohjelman (valtiotieteiden kandidaatti+maisteri) Turussa. Tutustu ja hae!
Oikeustieteellinen tiedekunta I Turun yliopisto
Voimassa 17.3.2021 - 31.3.2021
Kevään 2021 yhteishaussa meille voit hakea oikeustieteen tutkinto-ohjelmaan (oikeusnotaari+oikeustieteen maisteri) Tutustu ja hae!