Osasto 4d49

Lapin Yliopisto

Kansainvälinen tiede- ja taideyliopisto

Lapin yliopisto on Euroopan unionin pohjoisin tiede- ja taideyliopisto. Yliopistomme kouluttaa tieteen
ja taiteen osaajia Rovaniemellä, aivan Napapiirin tuntumassa modernilla kampusalueella. Yliopistossamme opiskelee noin 4500 opiskelijaa, ja jopa viidennes aloittavista opiskelijoistamme on kansainvälisiä opiskelijoita.

Yliopistomme koulutus- ja tutkimusaloja ovat kasvatustieteet, oikeustieteet, taide ja muotoilu, yhteiskuntatieteet sekä pohjoiset ja arktiset kysymykset. Koulutamme noin viidenneksen Suomen juristeista ja reilu neljänneksen taideteollisen alan korkeasti koulutetuista osaajista.

Yliopistomme yksiköt ovat helposti saavutettavissa ja sijaitsevat kaikki samalla kampuksella. Opinnoissasi voit hyödyntää kaikkien tiedekuntiemme ja yhteistyöyliopistojen opetustarjontaa.

Lapin yliopisto on mukana Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutissa (MTI), joka kokoaa ainoana Suomessa yhteen matkailualan ammatillisen koulutuksen ja korkeakouluopinnot.

Monipuolisten opintojen kautta on hyvä ponnistaa tulevaisuuden työmarkkinoille. Yliopistostamme valmistuneet opiskelijat työllistyvät hyvin yhteiskunnan ja elinkeinoelämän palvelukseen eri puolille Suomea sekä ulkomaille.

Tervetuloa tutustumaan Lapin yliopistoon Studia-osastolle 4D49!