Tulevaisuutesi on täällä!

Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma Studia järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 28-29.11.2017. Messuilla pääset tutustumaan kotimaisiin ja kansainvälisiin oppilaitoksiin sekä tulevaisuuden työpaikkoihin. Voit keskustella eri oppilaitoksissa opiskelevien nuorten kanssa henkilökohtaisesti.

Viime messujen lavaohjelmassa puolueiden nuorisojärjestöjen puheenjohtajat esittivät näkemyksiä siitä, mikä on nuorelle hyvä kunta. Omista urapoluistaan kertoivat mm. Roope Salminen, Pekka Hyysalo ja somepersoona Joonas Pesonen. Vauhtia tahditti Varusmiessoittokunta.

Messuilla oli myös opinto-ohjauspiste, jossa päivystävät opot auttoivat löytämään vastauksia opintoja koskeviin kysymyksiin.

Suunnittele oma messukäyntisi!

Suunnittele oma messupäiväsi ennakkoon tältä sivulta löytyvän työkalun avulla. Valitse Löydä ja näet kaikki mukana olevat yritykset sekä brändit. Koe avaa sinulle tapahtuman ohjelman ja mahdolliset messutarjoukset löydät kohdasta Osta.  Messukeskuksen ravintoloihin pääset tutustumaan jo etukäteen, kun klikkaat Nauti. Merkitse omat suosikkisi sydän-symboleilla, ne kerääntyvät Suosikit-sivulle, josta voit ne joko tulostaa tai vaikka jakaa laatimasi listan jollekin toiselle.

Toinen kätevä tapa saada messutärpit omaan taskuun on ladata Messukeskuksen mobiiliappi, josta löydät kaikki Messukeskuksen tapahtumat sisältöineen – myös Studian. Sovellus on ladattavissa iOS- ja Android-laitteille.