Skip to content

Messuilla

Studia-messut sisältää eri oppilaitoksia, opiskelu- ja uravaihtoehtoja esitteleviä messuosastoja ja ohjelmalavojen esityksiä.

 

Studiasta saat vinkkejä jatko-opintoihin ja uravalintaan

Studiassa esitellään muun muassa koulutusvaihtoehtoja ja erilaisia reittejä korkeakouluopintoihin. Pääset tutustumaan Suomen yliopistoihin, korkeakouluihin ja lähes kaikkiin ammattikorkeakouluihin. Mukana myös paljon ulkomaisia opiskelu- ja työpaikkamahdollisuuksia! Studiassa  käsittelemään myös elinikäisen oppimisen ja kouluttautumisen aiheita, joiden tavoitteena on nostaa esille mahdollisuuksia päivittää omaa osaamistaan töiden ohella.

Sisäänpääsy Studiaan

Maksuton sisäänpääsy rekisteröitymällä

Oletko opinto-ohjaaja, opettaja, rehtori, koulukuraattori, varus- ja siviilipalvelushenkilö, työtön työnhakija tai Suomen Lukiolaisten Liiton jäsen?

Rekisteröidy

Pääsyliput

  • Studian liput ovat ennakkoon verkosta ostettuna aina edullisimmat. Hyödynnä myös ryhmäliput ja SAKKI ry:n ja Osku ry:n opiskelija/jäsenkortin etuhinnat. Liput tulee lähempänä tapahtumaa myyntiin.
Lisätietoa

 

Messuosastoilla saat ensikäden tietoa

Studian parasta antia ovat tapaamiset messuosastoilla. Paikalla on eri oppilaitosten opiskelijoita, jotka osaavat kertoa millaista opiskelu on käytännössä, miten oppilaitokseen haetaan ja mitä oppilaitoksessa on tarjolla. Pääset tekemään vertailuja yhdellä kertaa tuntikausien verkkosurffailun sijaan!

Esityksissä saat tietoa pintaa syvemmältä ja inspiroidut

Studian ohjelmalavoilla kuulet esityksiä pääsykokeisiin valmistautumisesta, opiskelu- ja uravaihtoehdoista.

Henkilökohtaista opinto-ohjausta opoklinikalla

Tule juttelemaan opon kanssa esimerkiksi omasta tulevaisuudesta, ammatinvalinnasta ja opiskelumahdollisuuksista. Opoklinikalla päivystävät Uudenmaan opinto-ohjaajat ry:n opot ja opon juttusille voi tulla ilman ajanvarausta! Opot ovat paikalla tapahtumapäivinä klo 9:00–16:30.

Ohjelma

Lavalla kuullaan uratarinoita, kokemuspuheenvuoroja, oppilaitosesittelyjä ja inspiroivia esiintymisiä.
Lavalla käsitellään jatkuvan oppimisen teemoja, jatkokouluttautumista ja kansainvälisiä mahdollisuuksia.