Skip to content

Messuilla tapahtuu

Studia-messut sisältää eri oppilaitoksia, opiskelu- ja uravaihtoehtoja esitteleviä messuosastoja ja ohjelmalavojen esityksiä.

Ohjelmat  Messuosastot  Juontajina Sita Salminen ja Joonas Pesonen  Osta liput nyt!

Studiasta saat vinkkejä jatko-opintoihin ja uravalintaan

Messuosastoilla saat ensikäden tietoa

Studian parasta antia ovat tapaamiset messuosastoilla. Paikalla on eri oppilaitosten opiskelijoita, jotka osaavat kertoa millaista opiskelu on käytännössä, miten oppilaitokseen haetaan ja mitä oppilaitoksessa on tarjolla. Pääset tekemään vertailuja yhdellä kertaa tuntikausien verkkosurffailun sijaan!

Katso messuosastot

Esityksissä saat tietoa pintaa syvemmältä ja inspiroidut

Studian ohjelmalavoilla kuulet esityksiä pääsykokeisiin valmistautumisesta, opiskelu- ja uravaihtoehdoista. Tutustu ohjelmaan ennakkoon ja katso sinua kiinnostavat esitykset. Studian ohjelmalavoja emännöivät ja isännöivät tunnetut somepersoonat Sita Salminen ja Joonas Pesonen. Tutustu juontajiin >>

Katso ohjelmat

Vinkkejä uravalintaan ja tietoa työmahdollisuuksista

Studian messuosastoilla on esillä myös työelämään liittyviä järjestöjä ja työantajia. Paikalla on asiantuntijoita, jotka kertovat mitä vaatimuksia alalle tarvitaan koulutuksen suhteen ja millaiset on työllistymismahdollisuudet. Paikalla on myös työ- ja harjoittelupaikkojen tarjoajia.

Katso messuosastot

Vetääkö veresi maailmalle?

Studiassa on mahdollisuus päästä juttelemaan opinnosta ulkomailla. Paikalla on useiden oppilaitosten edustajia ja esimerkiksi DreamStudiesAbroad.com voi kertoa sinulle erilaisista vaihtoehdoista. Voit myös esimerkiksi lähteä töihin Disneylandiin Pariisiin, jos haluat pitää taukoa opiskeluista.

Katso kv-osastot

Opoklinikalla pääset juttelemaan opinto-ohjaajien kanssa

Studiassa on paikalla opinto-ohjaajia, joiden juttusille voit mennä ilman ajanvarausta. Opoilla on asiantuntemusta eri vaihtoehdoista ja tietoa miten eri oppilaitoksiin tai eri aloille hakeudutaan töihin. Tule rohkeasti juttelemaan!

Opoklinikka

Innovaatioita eri oppilaitoksista

Meistä jokainen haluaa tietää millaisia innovaatioita mahdollisesti minun tulevassa oppilaitoksessani tehdään! Studiassa pääset tutustumaan neljän oppilaitoksen opiskelijoiden itsensä tekemiin innovaatioihin. Tule tutustumaan ja tapaat opiskelijat innovaatioiden takana!

Innovaatioalue

Studian juontajat luovat tunnelmaa

Studian ohjelmalavojen juontajina toimivat some-persoonat Joonas Pesonen ja Sita Salminen. Pääset myös tapaamaan Joonaksen ja Sitan paikan päällä esitysten välissä. Tule rohkeasti vaihtamaan muutama sana heidän kanssaan. Lue lisää juontajista

Opo on ansainnut breikin – ja hierontaa!

Tänä vuonna kutsumme teidät messujen aukioloaikana Opo-kahvilaan virkistäytymään, kohtaamaan kollegoita, nauttimaan virvokkeita sekä kuulemaan uutta. Mukana mm. Suomen Hierojakoulu hemmottelemassa teitä ihanilla niskahieronnoilla.

Lue lisää opo-kahvilasta