Ohjelma ja näytteilleasettajat 2017

Tältä sivulta löydät vuoden 2017 messuilla mukana olleet yritykset, ohjelmat ja tarjoukset. Voit selata ohjelmaa ajankohdan, paikan, teeman ja esiintyjän mukaan. Kun merkitset suosikkisi Sydän-symbolilla, valintasi kerääntyvät omalle Suosikit-listallesi, jonka voit tallentaa, tulostaa tai jakaa ystävällesi.

Voit tutustua ohjelmaan myös lataamalla ilmaisen Messukeskus-sovelluksen älypuhelimeesi tai selaamalla sähköistä messulehteä.

Tulevaisuutesi on täällä!

Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma Studia järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 27.-28.11.2018. Messuilla pääset tutustumaan kotimaisiin ja kansainvälisiin oppilaitoksiin sekä tulevaisuuden työpaikkoihin.

Pitäisikö hakea kouluun, mutta et vieläkään tiedä, että mitä opiskella? Mitä vaihtoehtoja edes löytyy? Vai olisiko kursseja, joista et vielä edes tiedä? Esimerkiksi leivontakurssi tai aivan uusi kieli? Vai haluatko tutustua eri ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin ympäri Suomea? Olet oikeassa paikassa, sillä Studia-messuilla pohditaan, että mitä opiskella.

 

Tutustu tulevaisuuteesi!

Studiassa on yli 130 oppilaitosta, työnantajaa, koulutuksen tarjoajaa ja monia muita tahoja sinua varten. Biitsi ja Uusi ura -lavat tarjoilevat tietoiskuja ja myös viihteellisempää ohjelmaa.

Varusmiessoittokunnan showband esiintyy useaan kertaan ja kuulet myös miten varusmiespalveluksen voi suorittaa Varusmiessoittokunnassa.

Tsekkaa Varusmiessoittokunnan Showbändin meininkiä>>