Messuilla tapahtuu

Studia-messut sisältää eri oppilaitoksia, opiskelu- ja uravaihtoehtoja esitteleviä messuosastoja ja ohjelmalavojen esityksiä.

Ohjelmat Messuosastot Osta liput nyt!

Studiasta saat vinkkejä jatko-opintoihin ja uravalintaan

Messuosastoilla saat ensikäden tietoa

Studian parasta antia ovat tapaamiset messuosastoilla. Paikalla on eri oppilaitosten opiskelijoita, jotka osaavat kertoa millaista opiskelu on käytännössä, miten oppilaitokseen haetaan ja mitä oppilaitoksessa on tarjolla. Pääset tekemään vertailuja yhdellä kertaa tuntikausien verkkosurffailun sijaan!

Katso messuosastot

Esityksissä saat tietoa pintaa syvemmältä ja inspiroidut

Studian ohjelmalavoilla kuulet esityksiä pääsykokeisiin valmistautumisesta, opiskelu- ja uravaihtoehdoista. Tutustu ohjelmaan ennakkoon ja katso sinua kiinnostavat esitykset.

Katso ohjelmat

Opoklinikalla pääset juttelemaan opinto-ohjaajien kanssa

Studiassa on paikalla opinto-ohjaajia, joiden juttusille voit mennä ilman ajanvarausta. Opoilla on asiantuntemusta eri vaihtoehdoista ja tietoa miten eri oppilaitoksiin tai eri aloille hakeudutaan töihin. Tule rohkeasti juttelemaan!

Opoklinikka

Innovaatioita eri oppilaitoksista

Meistä jokainen haluaa tietää millaisia innovaatioita mahdollisesti minun tulevassa oppilaitoksessani tehdään! Studiassa pääset tutustumaan neljän oppilaitoksen opiskelijoiden itsensä tekemiin innovaatioihin. Tule tutustumaan ja tapaat opiskelijat innovaatioiden takana!

Innovaatioalue