Siirry sisältöön

Info

26.–27.11.2024 Helsingin Messukeskuksessa

Studian aukioloajat:

Ti 26.11.2024 klo 9 – 17

Ke 27.11.2024 klo 9 – 17

Aukioloajat ja sisäänpääsy

Voit ostaa liput sekä verkkokaupasta, että ovelta. Verkkokaupasta saat messuliput helposti, jonottamatta ja ilman palvelumaksuja! Tapahtumaan on myös maksuton sisäänpääsy rekisteröitymällä esimerkiksi opinto-ohjaajille ja opettajille.

Saapuminen

Tapahtumakorttelimme sijaitsee Pasilassa, vain kivenheiton päässä Pasilan asemalta ja junayhteyden päässä lentokentästä. Meille on helppo tulla, olit sitten liikkeellä jalan, julkisilla kulkuvälineillä tai autolla.

Tilausbussi Studiaan

Tilausajobussi.fi-palvelun kautta varatuista tilausajoista saa –10 % alennuksen koodilla STUDIA24. Koodin voi syöttää sille varattuun kenttään nettivarauksen yhteydessä. Jos tilausajon varaa asiakaspalvelun kautta, koodista tulisi mainita varauksen yhteydessä.

Palvelut

Täyden palvelun tapahtumatalona Messukeskus tarjoaa palvelut pankkiautomaateista lastenhoitohuoneisiin. Tutustu tapahtumissa tarjolla oleviin palveluihin!

Syö ja juo

Helsingin Messukeskuksen ravintolatarjonta uudistui syksyllä 2023, kun uusi ravintolakumppanimme NoHo Partners toi upeat ravintolabrändinsä täydentämään tarjontaamme.

Majoitus

Holiday Inn Helsinki – Expo sijaitsee parhaalla paikalla Helsingin Messukeskuksen yhteydessä. Koe hotellimme rentouttavat puitteet ja palaudu tapahtumapäivien lomassa.