Skip to content
×

Ota yhteyttä

Lomakkeen lähetyksessä tapahtui virhe! Suosittelemme lähettämään yritykselle sähköpostia.
Aihe
Nimi:
Sähköpostiosoite:
Viesti:

Kiitoksia yhteydenotosta!

Opiskelijakaupunki Turku

Turku on opiskelijakaupunki isolla O:lla. Tule tutustumaan kuuteen korkeakouluumme ja aktiiviseen opiskelijaelämään Aurajoen rannoilla!

Opiskelijakaupunki Turun virtuaaliosastolta löydät linkit kaikkien Turun kuuden korkeakoulun omille osastoille, joilta saat tarkempaa tietoa Turun opintotarjonnasta. Lisäksi Opiskelijakaupungin messuosaston chatissa voit kysyä esimerkiksi asumisesta Turun ylioppilaskyläsäätiöltä (TYS) tai Turusta opiskelukaupunkina yleisesti.

Opiskelijakaupunki Turun esityksessä (ke 25.11. kello 10.30 - 10.55 sekä to 26.11. klo 13.30 - 13.55) kuulet, miksi opiskelijat rakastuvat Turkuun ja millaista opiskelijaelämä Turussa on.Vieraile sivustolla

Turku on opiskelijakaupunki isolla O:lla. Tule tutustumaan kuuteen korkeakouluumme ja aktiiviseen opiskelijaelämään Aurajoen rannoilla!

Opiskelijakaupunki Turun virtuaaliosastolta löydät linkit kaikkien Turun kuuden korkeakoulun omille osastoille, joilta saat tarkempaa tietoa Turun opintotarjonnasta. Lisäksi Opiskelijakaupungin messuosaston chatissa voit kysyä esimerkiksi asumisesta Turun ylioppilaskyläsäätiöltä (TYS) tai Turusta opiskelukaupunkina yleisesti.

Opiskelijakaupunki Turun esityksessä (ke 25.11. kello 10.30 - 10.55 sekä to 26.11. klo 13.30 - 13.55) kuulet, miksi opiskelijat rakastuvat Turkuun ja millaista opiskelijaelämä Turussa on.Tervetuloa opiskelijoiden kaupunkiin!

Turku on opiskelijakaupunki isolla O:lla. Turussa on kaksi yliopistoa ja neljä ammattikorkeakoulua. Koulutusvaihtoehtoja on yli 170 ja korkeakouluopiskelijoita yli 40 000. Puistot, jokiranta, festarit, kahvilat, kirjastot ja lenkkipolut – Turku on kokonaisuus, johon on helppo rakastua.

>Tutustu Turkuun opiskelukaupunkina osoitteessa turku.fi/opiskelijakaupunki

Image

Millaista on opiskelijaelämä Turussa?

Mistä saada asunto Turusta ja miten liikkua? Missä syödä ja miten viettää vapaa-aikaa Katso haastevideot!

Ensimmäisessä videossa selviää, että Turussa on helppo liikkua jalan, pyörällä, bussilla tai jopa funikulaarilla. Viime aikoina katukuvaa ovat rikastuttaneet myös sähköpotkulaudat. Turussa voit käyttää kaupunkipyörä Fölläriä vuoden ympäri.

Loput haastevideot ja muuta kivaa löydät Study in Turku –Youtubesta

Turun Ylioppilaskyläsäätiön asunnot opiskelijoille Turussa

Turun Ylioppilaskyläsäätiö eli TYS vuokraa laadukkaita ja edullisia opiskelija-asuntoja turkulaisille opiskelijoille 18 asuntokohteessa ympäri Turkua. TYS on opiskelijalle turvallinen ja helppo vaihtoehto: vuokrataso on 15-20 prosenttia alhaisempi kuin vastaavissa asunnoissa vapailla markkinoilla, eikä TYS peri lainkaan takuuvuokraa. Lisäksi vuokraan sisältyy sähkö, vesi, internetyhteys ja neljä saunavuoroa kuukaudessa!

Syksyn 2021 asuntohaku starttaa 1. toukokuuta 2021! Asuntoa hakevalla ei tarvitse olla opiskelupaikka varmistunut, vaan hyväksymistodistuksen voi liittää myöhemmin hakemukselle, kun sellaisen saa. Nappaa jo nyt tärkeimmät tiedot asunnon hakemisesta täältä:

> Hakuohjeet syksyn 2021 uusille opiskelijoille

Image

Turun yliopisto

Koulutamme tulevaisuuden asiantuntijoita ja johtajia, joille valmiit ratkaisumallit eivät riitä. Meiltä valmistuneet ovat kestävän tulevaisuuden rohkeita rakentajia, joille on kysyntää tulevaisuuden työmarkkinoilla. Tee rohkeita sivuainevalintoja, ja rakenna omannäköinen tutkinto ja urapolku.

Tee sinäkin elämäsi paras päätös – hae meille opiskelijaksi kevään 2021 yhteishaussa!

> Turun yliopiston messuosasto ja chat 

Åbo Akademi

Åbo Akademi är ett stort universitet i liten förpackning! Välj bland våra många huvudämnen och biämnen och skräddarsy din egen profil. Med stark studiegemenskap och nära kontakt mellan studerande och personal blir dina studier både roliga och smidiga hos oss.

Kaupan päälle kielitaito – opiskele Åbo Akademissa!
Tiesitkö, että joka viides Åbo Akademin opiskelijoista on suomenkielinen? Jos haet varmuutta ruotsin kielen taitoosi, opiskelu Åbo Akademissa tarjoaa sinulle oivan mahdollisuuden ottaa toinen kotimainen haltuun. Kielitaito ja toinen kulttuuri avaavat ovia kansainväliselle uralle, varsinkin muihin Pohjoismaihin.

>Åbo Akademin messuosasto ja chat

Image
Image

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu on 10 000 osaajan yhteisö ja yksi Suomen suurimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme käytännön huippuosaajia neljällä eri alalla, Turussa ja Salossa. Meillä voit opiskella AMK- tai Master-tutkinnon yli 70 koulutuksessa. Hae meille opiskelijaksi kevään 2021 yhteishaussa ja tee ammatillisista haaveistasi totta!

> Turun ammattikorkeakoulun messuosasto ja chat 

Novia UAS

Yrkeshögskolan Novia har campus i Vasa, Åbo, Raseborg och Jakobstad. Med 4 000 studerande är Novia Finlands största svenskspråkiga yrkeshögskola, och erbjuder utbildning inom områdena bioekonomi, företagsekonomi, hälsa och välfärd, konst och kultur samt teknik och sjöfart.

Novia on 4 000 opiskelijoineen Suomen suurin ruotsinkielinen ammattikorkeakoulu, joka tarjoaa koulutusta biotalouden, liiketalouden, terveyden ja hyvinvoinnin, taiteen ja kulttuurin, tekniikan ja merenkulun aloilla.

> Novian messuosasto ja chat

Image
Image

Diakonia-Ammattikorkeakoulu (Diak)

Diak on ainutlaatuinen korkeakoulu Suomessa!

Olemme ylivoimaisesti suurin sosiaalialan ammattikorkeakoulutuksen järjestäjä Suomessa sekä merkittävä kirkon diakonian ja nuorisotyön tutkintojen tarjoaja. Opiskeluilmapiirimme on lämmin ja kannustava – yhteisöllisyys ja toisten tukeminen kuuluvat kulttuuriimme.

Diak kouluttaa kansainvälisiä osaajia yhteiskunnan ja kirkon palvelukseen Helsingissä, Oulussa, Pieksämäellä, Porissa ja Turussa. Meiltä valmistuu asiantuntijoita ja ammattilaisia sosiaalialalle, terveysalalle, kirkon alalle ja tulkkauksen alalle.

> Diakin messuosasto ja Chat

Humanistinen ammattikorkeakoulu (HUMAK)

Humak on valtakunnallinen verkostoammattikorkeakoulu.  Se toimii Jyväskylässä, Kuopiossa ja Turussa sekä pääkaupunkiseudulla Helsingissä, Kauniaisissa ja Nurmijärvellä.

Koulutammme  hyvin työllistäviin, yhteisöllisiin ja ihmisläheisiin ammatteihin: järjestö- ja nuorisotyön moniosaajia, kulttuurituotannon organisaattoreita ja luovan talouden kehittäjiä sekä tulkkausalan ammattilaisia. Suvaitsevaisuus, avoimuus, inhimillinen vuorovaikutus ja toisen kunnioittaminen ovat perusarvojamme ja ne heijastuvat kaikkeen toimintaamme.

> Humakin messuosasto ja chat

Image

Tarjoukset

Turun AMK: kulttuurialan koulutukset
Kevään yhteishaussa mukana 18 Taideakatemian koulutusta. Haussa ovat muun muassa musiikkipedagogin, kuvataiteilijan, teatteri-ilmaisun ohjaajan ja medianomin koulutukset.
Turun AMK: liiketalouden ja hallinnon alan koulutukset
Kevään yhteishaussa mukana 16 koulutusta. Haussa ovat muun muassa digitaalisen liiketoiminnan, liiketoiminnan logistiikan ja finanssipalveluiden koulutukset.
Turun AMK: sosiaali- ja terveysalan koulutukset
Kevään yhteishaussa mukana 21 koulutusta. Haussa ovat muun muassa kätilön, ensihoitajan, sairaanhoitajan ja bioanalyytikon koulutukset.