Skip to content

Studiassa esillä myös elinikäinen oppiminen ja kouluttautuminen

Tänä vuonna Studia laajenee käsittelemään myös elinikäisen oppimisen ja kouluttautumisen aiheita, jotka nostavat esille mahdollisuuksia päivittää omaa osaamistaan töiden ohella. Myös uranvaihtoa suunnitteleva löytää Studiasta vaihtoehtoja lisäkouluttautumiselle tai kokonaan alan vaihdolle. Studiassa on myös entistä enemmän ohjelmaa työelämän kysymyksistä. Tutustu aiheita käsitteleviin ohjelmanumeroihin ja yrityksiin alla!

Modernin työnhaun tärpit / Duunitori

Kuinka virität oman työnhaun valloittamaan nykyajan rekrytointitavat? Tarjolla vinkkejä tämän päivän työnhakuun aina sen aloittamisesta verkostoitumiseen ja ansioluettelon kirjoittamisesta työhaastatteluun. Duunitorin työnhakuoppaaseen voit tutustua täällä >>

Katso ohjelman aikataulu

Päivitä osaamistasi työn ohessa / Haaga-Helia

Miten yhdistää työ ja opinnot onnistuneesti? Miten avoimen AMK:n kautta voi hakeutua tutkinto-opiskelijaksi? Miten tunnistaa ja näyttää omaa osaamistaan? Tule kuulemaan Haaga-Helian joustavista mahdollisuuksista.

Katso ohjelman aikataulu

Sytytä kipinä työelämään Mercuria Prossa – tule inspiroitumaan mukavassa porukassa!

Osaamisen päivittäminen on työelämän uudistuessa välttämätöntä. Mercuria Prossa opiskelu työn ohella onnistuu helposti verkossa tai monimuoto-opintoina. Tule kuulemaan tarjoamistamme vaihtoehdoista!

Katso ohjelman aikataulu

Keudassa luot oman jatkuvan oppimisen polun

Esityksessä kurkistamme Keudan monipuoliseen koulutustarjontaan ja toimintaan, jolla mahdollistamme opiskelijoiden yksilöllisten opiskelutavoitteiden toteutumisen ja vastaamme työelämän muutoksista nouseviin jatkuvan oppimisen haasteisiin.

Tutustu ohjelman aikatauluun

Oulun yliopisto – avoin kaikille, avoin maailmalle

Oletpa etsimässä alaasi, suuntaamassa uusille poluille, hakemassa kansainvälisiä mahdollisuuksia tai täydentämässä osaamistasi, koulutustarjonnastamme löydät varmasti oman väyläsi. Lavakeskustelussa aiheina mm. jatkuva oppiminen ja kansainväliset mahdollisuudet Oulun yliopistossa.

Katso ohjelman aikataulu

Tunnetko työelämän pelisäännöt?

Uusi kaikille avoin monikielinen verkkopalvelu työelämänpelisäännöt.fi on nyt avattu: tervetuloa oppimaan työelämän oikeuksista ja velvollisuuksista! Esityksessä kerromme myös, miten voit ottaa yhteyttä SAK:n maksuttomaan työsuhdeneuvontaan, jos kohtaat ongelmia töissä.

Tutustu ohjelman aikatauluun

Tapahtumassa mukana aiheen tiimoilta mm: