Skip to content

Studiassa esillä myös elinikäinen oppiminen ja kouluttautuminen

Studiassa käsitellään myös elinikäisen oppimisen ja kouluttautumisen aiheita, jotka nostavat esille mahdollisuuksia päivittää omaa osaamistaan töiden ohella. Myös uranvaihtoa suunnitteleva löytää Studiasta vaihtoehtoja lisäkouluttautumiselle tai kokonaan alan vaihdolle. Studiassa on myös entistä enemmän ohjelmaa työelämän kysymyksistä.

Valmistaudu messuille ja tee Duunitorin ammatinvalintatesti täältä >

Työnhaku nyt ja tulevaisuudessa

Kuinka virität oman työnhaun valloittamaan nykyajan rekrytointitavat? Duunitorin Chief Marketing Officer Mikko Martikainen ja Recruitment Content Specialist Lotta Viljamaa antavat vinkkejä tämän päivän työnhakuun ja mitkä asiat korostuvat tulevaisuudessakin.

Katso ohjelman aikataulu

Erilaiset polut ja väylät ammattikorkeakoulututkintoon

Todistusvalinta ja valintakokeet ovat vain yksi väylä korkeakouluopintoihin. Avoimen ammattikorkeakoulun polku- ja väyläopinnot mahdollistavat vaihtoehtoisen reitin tutkinto-opiskelijaksi. 3AMK:n eli Haaga-Helia, Laurea ja Metropolia ammattikorkeakoulujen opiskelijat kertovat mitä reittiä pitkin päätyivät korkeakouluopintoihin.

Katso ohjelman aikataulu

Väyläopinnot – vaihtoehto valintakokeille

Aalto-yliopiston avoimessa yliopistossa voit opiskella tekniikan ja kauppatieteiden väyläopintoja. Väyläopinnot suorittamalla on mahdollista edetä tutkinto-opiskelijaksi ilman valintakokeita ja aikaisemmasta koulutustaustasta riippumatta. Tule kuuntelemaan opiskelijoiden kokemuksia väyläopinnoista ja kysymään mieltä askarruttavia kysymyksiä.

Katso ohjelman aikataulu

Motivaation sanoittaminen työnhaussa

Tule kuulemaan Minjonin rekrytointiasiantuntijoiden vinkit oman motivaation sanoittamiseen työnhaussa.

Katso ohjelman aikataulu

Koulutukseen hakeutuminen Opintopolussa

Miten hakeudutaan koulutukseen Opintopolku.fi -palvelussa – paljon jo tuttua, lisäksi uutta!

Katso ohjelman aikataulu

Innostu esiintymisestä – vaikuta yleisöösi

Jännitätkö esiintymistä? Haluaisitko olla tilaisuudessa se, joka ei joudu pitämään puhetta? Pelkäätkö, ettei kukaan ole kiinnostunut tulevasta esityksestäsi? Esityksessä tarjotaan vinkkejä erilaisiin tilanteisiin ja ratkaisuja haasteisiin.

Katso ohjelman aikataulu

Tuplamaisteriksi kauppatieteistä ja psykologiasta

Oletko kiinnostunut toisesta tutkinnosta? Millainen osaamisen yhdistelmä olisi hyvä juuri sinulle ja urallesi? Ekonomi Pietari Turunen (Operations Manager, Laavu Performance) kiinnostui psykologiasta jo opiskellessaan kauppatieteitä, ja suorittaa nyt psykologian maisteriopintoja Helsingin yliopistossa. Sekä kauppatieteiden että psykologian osaamisesta on suurta hyötyä Turusen työssä startupissa, joka tarjoaa terapiaa ja psykologista valmennusta.

Katso ohjelman aikataulu

Avoimen korkeakoulun opiskelumahdollisuudet

Avoin korkeakouluopetus tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia eri kohderyhmille ja voi toimia myös väylänä tutkinto-opiskelijaksi. Esiintymässä Tiina Hakkarainen, kehittämispäällikkö, Tampereen ammattikorkeakoulu.

Katso ohjelman aikataulu

Töissä Rikosseuraamuslaitoksessa vartijana ja koiranohjaajana

Kylmäkosken vankilan vartija Sanna-Sofia Tarvainen kertoo omasta opiskelupolustaan, vankilan vartijan työstä ja urasuunnitelmistaan. Vankilakoiranohjaajat Anna Reetta Seppä Kuopion vankilasta ja Ville Alasalmi Sukevan vankilasta sekä vankilakoirat Ukko ja Körri demoavat kiellettyjen aineiden etsintää.

Katso ohjelman aikataulu