Skip to content

Tervetuloa näytteilleasettajaksi Studia 2022 -messuille!

Aukioloajat

Ke 23.11. klo 9–17
To 24.11. klo 9–16

Huom! Studia-messut viestivät näytteilleasettajille aina sähköpostiosoitteesta hello@messukeskus.com, ja viestit ovat suomeksi. Mikäli epäilet Studia-messujen nimissä lähetettyjen viestien alkuperää, ilmoitathan asiasta asiakaspalveluumme.

eMessukeskukseenRakennusaikataulut ja sisäänkäynnit

SISÄLLYSLUETTELO

Kesä-elokuussa

 

Ehdota ohjelmaa17.6.mennessä.

Onko sinulla kiinnostavaa, ajankohtaista tai viihteellistä ohjelmaa, jonka haluat esittää messuyleisölle? Inspis-lavalla kävijät saavat arvokasta tietoa oppilaitosten tarjonnasta ja organisaatioiden toiminnasta. Jatkuvan oppimisen sisältö painottuu jatkuvan oppimisen teemoihin, kuten itsensä kehittämiseen työelämässä, osaamisen laajentamiseen ja syventämiseen opiskelun kautta sekä uuden uran löytämiseen. Kohderyhmänä etenkin jatko- ja aikuisopiskelijat. Lisäksi voit ehdottaa kansainvälisyyteen liittyvää sisältöä; esim. ulkomailla opiskeluun ja Suomessa eri kielillä opiskeluun ja kansainvälisiin ura- ja opiskelutarinoihin liittyvää sisältöä.  

Ehdota ohjelmaa messuille eMessukeskuksessa kohdassa Kerro ohjelmastasi ja laajenna näkyvyyttäsi Studiassa!  

 

 Tarkista laskutustiedot 

Tarkista laskutustietojen ajantasaisuus eMessukeskuksessa Omat tiedot -sivulla 12.8.2022 mennessä. Ilmoita mahdolliset korjaukset yrityspalvelu@messukeskus.com. Huomioi, että laskun lähetyksen jälkeen tehtävistä muutoksista laskutustietoihin veloitetaan erillinen laskutuslisä. Paikanvuokralaskut erääntyvät 23.9.2022 tai laskussa ilmoitetun mukaisesti.

 

Syyskuussa

Päivitä yritysprofiilisi

Päivitä yritysprofiilisi eMessukeskuksessa. Ilmoita näkyvyysnimi 9.9.2022 mennessä ja varmista näkyvyys kävijöille tapahtumassa jaettavassa messuinfossa.

OHJE YRITYSPROFIILIN PÄIVITTÄMISEEN 

 

Ilmoita alanäytteilleasettajat

Ilmoita yhteisosastollenne tulevat alanäytteilleasettajat eMessukeskuksen kautta kohdassa Alanäytteilleasettajat viimeistään 9.9.2022, ja varmista näkyvyys kävijöille tapahtumassa jaettavassa messuinfossa. Alanäytteilleasettajat saavat oman yrityskohtaisen tilin ja omat tunnukset eMessukeskukseen.

Alanäytteilleasettajista veloitetaan rekisteröintimaksu tapahtumakohtaisten osallistumisehtojen mukaan. Tässä tapahtumassa alanäytteilleasettajien rekisteröintimaksu on 440 € + alv. 

 

Varaa ohjelma-aika

Voit osallistua ohjelmaan varaamalla ohjelma-ajan, jonka hinta on 300 € + alv / 25 minuuttia. Tämä oikeuttaa yhteen 25 minuutin mittaiseen tietoiskuun tai muuhun toteuttamaanne esitykseen ohjelmapisteellä tapahtuman aikana. Ohjelmapisteen juontaja voi tarvittaessa esim. haastatella esiintyjää valmiiksi annettujen kysymysten pohjalta, tai osallistua muuten ennalta sovitusti ohjelmanumeron toteutukseen.

Varaa ohjelma-aikasi tapahtuman tuottajalta: anna.soderstrom@messukeskus.com

 

 Kutsu kävijöitä messuille 

Messukeskus tarjoaa jälleen Studian näytteilleasettajille ilmaiset eLiput yleisökävijöiden kutsumiseen. Sähköinen eLippu mahdollistaa kutsun lähettämisen kerralla vaikka sadoille vieraille – helposti, ekologisesti ja veloituksetta. Sähköiseen lippuun voi liittää oman tervehdyksen. Löydät eLippu-työkalun ja ohjeet näytteilleasettajien eMessukeskus-palvelusta kohdasta Lähetä eLippuja yleisökävijöille. 

Suunnittele ja tilaa osastolle tarvittavat rakenteet ja kalusteet 

Hinnoittelumme perustuu hintajaksoihin. Mitä aikaisemmin teet tilauksia, sitä edullisemmin saat osastollasi tarvitsemasi tuotteet ja palvelut ja varmistat tuotteiden saatavuuden. Suunnittele ja tilaa osastolle tarvittavat rakenteet ja kalusteet eMessukeskuksestakohdastaTilaa lisää. Kun teet tilaukset 13.10.2022 mennessä, saat tuotteet edullisemmin. Säästä ja tilaa ennakkoon!

  • 14.10.2022 hinnat nousevat 20 % 
  • 3.11.2022 hinnat nousevat 50 % 
  • 16.11.2022 hinnat nousevat 100 % 

Lisätietoja: osastopalvelut@messukeskus.com

Messukeskuksen rakentamisohjeet

Vakiokorkeuden 250 cm ylittävät rakenteet ovat mainostilaa, josta laskutetaan vähintään 450 €. Kaksikerrosrakenteissa toisen kerroksen pinta-alasta laskutetaan 50 % paikanvuokrasta. Yli 250 cm korkeat rakenteet on hyväksytettävä Messukeskuksen teknisellä neuvojalla 45 päivää ennen tapahtumaa. Toimitathan tiedot viimeistään 45 päivää ennen näyttelyn alkua eMessukeskuksen kautta tai lähettämällä piirroksen osoitteeseen osastopalvelut@messukeskus.com.  

Huomioi hallin hämärä valaistus

Messuhallin yleisvalaistus on pois päältä tai huomattavasti hämärretty. Varmistathan, että osastollasi on riittävä lisävalaistus – tilaa tarvittaessa lisävalaisimia eMessukeskuksessa kohdassa Tilaa lisää, kategoriassa Valaistus. Hallin valaistusta testataan rakennusaikana 22.11. klo 12-13 ja klo 16-17.

 Tilaa design osastosuunnittelu ja -toteutus tai valmis osastoratkaisu 

Voit tilata kauttamme osastosuunnittelun tai valita omaan tarpeeseesi sopivan vaihtoehdon kolmesta valmiista osastomallistosta. Osastopakettiemme rakenne- ja alustamateriaaleissa valmiiksi huomioituna uudelleenkäytettävyys sekä valaistuksessa energiatehokkuus. 

Lokakuussa

Toimita otsalautateksti tai logo

Jos olet ostanut osastoratkaisun otsalaudalla, muistathan toimittaa otsalautatekstin tai logon osoitteeseen graphics@messukeskus.com viimeistään 22.10.2022.
Tämän jälkeen tulleista muutoksista veloitamme normaalin hinnaston mukaisesti.

Aineisto-ohje

Ilmoita osasto-ohjelmasta 

Onko osastollanne ohjelmaa messujen aikana? Ilmoita ohjelmasta eMessukeskuksessa kohdassa Kerro ohjelmastasi niin se julkaistaan tapahtuman nettisivuilla ja saat ilmaista näkyvyyttä ohjelmallenne.
 

Hyödynnä tapahtuman logot ja bannerit omissa markkinointikanavissasi 

Muista kertoa osallistumisestasi ja messuilla esillä olevista uutuuksistasi omissa markkinointi- ja viestintäkanavissasi kuten somessa. Voit käyttää tapahtuman logoja, bannereita ja kuvia markkinoidaksesi tapahtumaosallistumistasi. 

Mediapankki

Huomioi median edustajat, bloggaajat ja somevaikuttajat 

Muista kontaktoida toimittajia ja vaikuttajia aktiivisesti ja kutsua heitä osastollesi. Julkaise tiedotteet eMessukeskuksen kautta kohdassa Tavoita media ja toimita printtiversiot Messutoimistoon, joka on avoinna rakennuspäivänä ja tapahtuman aukioloaikoina. Toimittajat tunnistat messuilla PRESS-rintamerkistä ja somevaikuttajat sekä bloggaajat CONTENT CREATOR -rintamerkistä. 

Messuille osallistuu runsaasti mediaa. Kerro tapahtuman tiedottajalle, jos osastollasi on uutuuksia, esiintyjiä, ohjelmaa, mediaa kiinnostavaa ohjelmaa tai tiedotustilaisuuksia. Näin vältytään päällekkäisiltä tilaisuuksilta. Tiedottaja Antti Karjunen, puh. +358 50 574 3444, antti.karjunen@messukeskus.com. 

Marraskuussa

Rakennus- ja näyttelyaikaiset kulkuluvat 

Voit lähettää kulkuluvat kätevästi messutiimisi jäsenien sähköpostiin tai matkapuhelimeen eMessukeskuksen kautta. Kulkuluvan saaja voi printata sen etukäteen sähköpostissa olevan linkin kautta tai tulostuksen voi tehdä myös Messukeskuksen sisäänkäynneillä tai Messutoimistossa, josta saa myös rintakorttitaskuja kulkulupia varten. 

Voit luoda tarvitsemasi määrän kulkulupia, ne ovat tänä vuonna maksuttomia.

Näytteilleasettajan kulkulupa on osastosi messuaikaista henkilökuntaa varten. Lupa on henkilökohtainen ja voimassa messujen rakennus-, tapahtuma- ja purkuaikoina. Kulkulupa on pidettävä esillä tapahtuman aikana ja se oikeuttaa sisäänpääsyyn näytteilleasettajien taukotilaan ja ostoetuihin (mm. näytteilleasettajalounas ja edut Compass Groupin kahviloissa). Rakentajan kulkulupa on voimassa messujen rakennus- ja purkuaikoina. 

SÄHKÖISEN KULKULUVAN LÄHETTÄMISOHJEET 

Huolehdi oman osastosi turvallisuudesta 

Älä jätä arvotavaroita esille, kun messupäivä päättyy. Huolehdi vakuutuksista ja mieti, tarvitsetko lisävarustusta, esimerkiksi vitriinejä, lukitusta tai turvavaijereita tietokoneille tai näytöille. 

Meillä on valmius huolehtia myös osastosi erityisistä turvallisuustarpeista. Näissä palvelutarpeissa sinua auttaa turvallisuuspalvelukumppanimme Securitas. Turvallisuuspalveluihin voit tutustua eMessukeskuksen Tuotteet ja palvelut -sivuilla. Valitse ensin tapahtuma ja tämän jälkeen tuotekategoria Turvallisuuspalvelut. 

Pysäköinti 

Messukeskuksessa on käytössä EuroParkin puomiton Autopay-pysäköintijärjestelmä. Pysäköinnin laskutuksesta vastaa EuroPark. 

KATSO HINNAT JA LUE LISÄÄ PYSÄKÖINNISTÄ 

Messutoimisto 

Messutoimisto palvelee tapahtuman rakennus- ja aukioloaikoina näytteilleasettajia ja rakentajia mm. osastotilausten osalta. Osastojen rakennus-, huolto- ja purkuajat, Messutoimiston aukioloajat sekä käytössä olevat sisäänkäynnit näet tästä >> 

Näytteilleasettajien taukotilat ja ravintolapalvelut 

Näytteilleasettajien taukotila on avoinna tapahtuman aukioloaikojen mukaisesti. Näytteilleasettajien taukotila on samassa kerroksessa näyttelyhallin kanssa, Messutoimiston vieressä. Tilassa on mikro, jääkaappi ja wc. Näytteilleasettajat saavat ilmaiseksi kahvia Café 5:stä (Opokahvila) kulkulupaa näyttämällä.

Näytteilleasettajahintainen buffetlounas tarjoillaan Eat & Meet -ravintolassa. Voit halutessasi ostaa lounaslippuja Messutoimistosta tai Eat & Meet -ravintolasta (Ylägalleriassa).

Tilaa osastotarjoilut ja lounaslipukkeet 

Tilaa osastollesi tarjoilut ja henkilökunnallesi lounaslipukkeet etukäteen, viimeistään 4 päivää ennen tapahtuman alkua. 

LUE LISÄÄ JA TEE TILAUS 

Tavaratoimitukset messuosastolle

Merkitse toimitusosoite osastolle saapuvalle tavaralle näin:
Messukeskus / Messutapahtuman nimi
Näytteilleasettaja, osastonumero
Yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumero
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

Lue lisää

Ota yhteyttä 

Asiakaspalvelu 

+358 40 450 3250
yrityspalvelu@messukeskus.com 

Anna palautetta sivusta