Siirry sisältöön
Opiskelu ulkomailla

Kiinnostaako opiskelu ulkomailla? Tule tutustumaan eri maihin ja vaihtoehtoihin, kuulemaan kokemuksia sekä hakemaan parhaat vinkit ja ideat!

Opiskelu ulkomailla – Monia mahdollisuuksia

Opiskelu ulkomailla on monen haaveissa. Mietitkö vaihto-oppilaaksi lähtöä tai haluaisitko hakea kouluun ulkomaille? Studia-messuilla saat vinkkejä ja neuvoja siihen, miten opiskelu ulkomailla onnistuu. Tapahtumassa on mukana myös erilaisia yrityksiä, jotka ovat erikoistuneet auttamaan ulkomaan opinnoissa.

Tule paikan päälle kuulemaan, kuinka vaihdossa tai koulussa olleet opiskelijat ovat pärjänneet ja mikä on ollut parasta. Eri tahojen kanssa keskustelemalla saat konkreettiset ohjeet ilmoittautumiseen, valmistautumiseen sekä matkalle lähtöön.

Messuilla tutustut samalla kertaa erilaisiin opiskeluvaihtoehtoihin – kouluihin, kursseihin, maihin sekä kieliin. Jos et Suomessa saanut opiskelupaikkaa, voit hakea yhä muualle!

Messukäynnin bonuksena saat messutarjouksia ja pääset osallistumaan kivoihin arvontoihin, mutta ennen kaikkea kotiin viemisenä sinulla saattaa olla uusi opiskelumaa ja hyvät vinkit siihen, kuinka opiskelu ulkomailla onnistuu!

Tutustu vaihtoehtoihin

Opiskelu Australiassa >

Opiskelu Englannissa >

Vaihto-oppilaaksi >

Kielikurssit >

Tutkinnon suorittaminen ulkomailla >